Laten we wat meer omkijken naar elkaar

Onze Ans heeft  nieuw werk binnen de welzijns  organisatie.

Onze steun en toeverlaat jaren lang dit was  met een lach en soms  een traan

We gaan ons  niet missen want we zien elkaar regelmatig 

Ans iedereen is vervangbaar maar  jij  niet niemand doet jou  dit na 

We houden van jou dikke  knuffel alle vrijwilligers  van  t Heegeneerke.

 

Wethouder Vivianne Heijnen verraste op 5 februari  in ‘zijn’ Heegeneerke Rob Hermans met het bekendmaken dat hij vrijwilliger van het jaar in de categorie Welzijn is geworden voor zijn tomeloze inzet voor de Heeg. Zaterdag 16 maart krijgt hij uit handen van de burgemeester de Ster van Maastricht. #sterrenvanmaastricht

Gezellige  lunch  met de Burgemeester en wethouders

Buurten in de buurt 

Kom ook eens buurten in de huiskamer van de Heeg  `t Heegeneerke. 
Een plekje waar je heerlijk en ongedwongen kunt zitten. 

Er is altijd wel een reden om naar `t Heegeneerke te gaan. Het is gewoon gezellig in een eigentijdse en huiselijke sfeer. Elke dag ben je welkom . Wij staan zeven dagen in de week voor jou klaar. Kom je gewoon buurten, een krantje lezen of heb je een gesprekje met wijkagent Jean. Of gewoon trek in een lekker vers bakje koffie met vlaai of in een broodje bal, kroket of een broodje gezond en nog veel meer. We hebben het en ook nog tegen een redelijk bedrag. Even schuilen tegen de regen of lekker op het terras genieten van de zon? Bij ons kan het! Op vrijdagavond serveren wij frietjes met zuurvlees voor maar een klein bedrag. Heb je iets te vieren en wil je met meer mensen komen lunchen? Bij ons kan het. Of wil jij gewoon je verhaal kwijt? Er is altijd wel iemand die je met raad en daad bij staat.


Sinds eind 2013 vind je 't Heegeneerke in buurtcentrum de Boeckel. Roserije 410. Het koffiehuis is gerealiseerd door buurtbewoners en wordt ook gerund door buurtbewoners.

Buiten ontmoeting kun je hier ook terecht voor themabijeenkomsten georganiseerd vanuit de Zorgkroeg. 't Heegeneerke is sinds 2015  benoemd als zorgkroeg.

Als zorgkroeg besteedt 't Heegeneerke regelmatig aandacht aan onderwerpen die betrekking hebben op zorg. Dat gebeurt in de vorm van themabijeenkomsten, waar bewoners uit de wijk of bezoekers van 't Heegeneerke van harte welkom zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

trudy alberts
9 maanden geleden

hallo ik ben na aandringen van 2 dames naar jullie kerstdiner geweest ik ben niet zo een contactmens maar en ik moet zeggen ik vond het super gezellig alles goed voor elkaar voor herhaling vatbaar grtj trudy